Plaatselijk kerkelijk bureau

Dit is ook een belangrijk onderdeel van het college van kerkrentmeesters. Jeannette Schreuders houdt alle ledengegevens van Veen bij, zoals geboorte, doop, geloofsbelijdenis, huwelijk, overlijden, verhuizen etc.

De gegevens worden aangeleverd door de predikant en kerkenraadsleden. Ook komen er gegevens van de burgerlijke gemeente. Alle gegevens worden centraal bewaard door een landelijk bureau van de Protestantse Kerk in Nederland. Voor de voortgang van al het kerkenwerk is het van groot belang dat deze gegevens correct en vertrouwelijk opgegeven en bewaard worden. Alle gegevens worden wekelijks bijgewerkt. De gegevens kunnen via de computer ingezien worden door de predikant, scriba en de administrateur.

Administrateur - Mevr. J. Schreuders
Witboomstraat 44A