Iedereen welkom!

Iedereen is van harte welkom in de kerk.

Bezoekersaantallen: de morgen- en avonddiensten zijn vanaf aanstaande zondag weer voor iedereen toegankelijk.

Collecteren: na overleg blijkt toch het van hand tot hand laten gaan van de collecte-zakken nog niet wenselijk. We willen niet dat het afstel wordt van collecteren tijdens de dienst, niet alleen vanwege mindere opbrengsten, maar omdat het een wezenlijk onderdeel is van de dienst. In maart zullen we dit opnieuw tegen het licht houden.

Desinfectiezuilen: deze blijven voorlopig staan bij de ingangen kerk en Hervormd Centrum.

Viering Heiling Avondmaal: Plaatsen van stoelen rond de tafel als vanouds, wel zullen we kleine bekertjes blijven gebruiken en over het delen van het brood wordt nog nagedacht.

Om kwetsbare gemeenteleden de gelegenheid te geven om naar de kerk te komen, wordt op verzoek, voor hen een plaats gereserveerd. U kunt voor het reserveren van een plaats contact opnemen met ds. Brouwer of scriba Cees van Doorn.