Uitgenodigde straten voor de Erediensten, D.V. 4 t/m 25 juli 2021.

28 jun

De uitnodigingen per groep zijn gericht aan de leden van de gemeente, en ook aan gasten die de kerkdiensten zouden willen bijwonen .

De indeling van de straten in groepen is als volgt:

Groep 1:

Maasdijk (Veense gedeelte), Grotestraat, Hofstraat, Veensewaard, Waterfront, Singel, Schmitzstraat, Weth. Van der Polstraat, Burg. van Dijkstraat, Dr. Tjalmastraat.

Groep 2:

Rivelstraat, Groeneweg, Veensesteeg, Kortakker, Hoefakker, Hoge- en Lage Uitakker, Bagijnhof, Tuinstraat, De Eng (straat!), Veense Put, Wielstraat, De straten buiten de dorpsgrenzen en omliggende plaatsen.

Groep 3:

Emmastraat, Hardenbergh, Mauritstraat, Nieuwstraat, Kievitsven, Hanenhof, Hubertus Schreudershof, Van der Loostraat, Frederik Hendrikstraat, Verzetsplein, De Bruijnstraat, Tamerisstraat, Hazelegerstraat, Coletsingel, Van Ballegooijenhof.

Groep 4:

Witboomstraat, Jul. van Stolbergstraat, Mussentiend, Wilhelminastraat, Willem de Zwijgerstraat.

Aanvangstijden kerkdiensten:

Morgendienst: 09.30 uur