NIEUW stratenschema kerkdiensten voor D.V. Augustus 2020:

30 jul

Schema kerkdiensten voor D.V. zondag 2 t/m 30 augustus 2020

2 aug. morgendienst :

Emmastraat, Hardenbergh, Mauritstraat, Wilhelminastraat, Nieuwstraat, Kievitsven, Hubertus Schreuderhof, Van der Loostraat, Willem de Zwijgerstraat, Fred. Hendrikstraat, Verzetsplein, De Bruijnstraat, Tamerisstraat, Hazelegerstraat, Coletsingel, Van Ballegooijenhof.

2 aug. avonddienst:

9 aug. morgendienst:

Jul. Van Stolbergstraat, Mussentiend, Rivelstraat, Groeneweg, Veensesteeg, Kortakker, Hoefakker, Hoge- en Lage Uitakker, Bagijnhof, Tuinstraat, De Eng (straat!), Veense Put, Wielstraat, De straten buiten de dorpsgrenzen en omliggende plaatsen.

9 aug. avonddienst:

16 aug. morgendienst:

Maasdijk (Veense gedeelte), Grotestraat, Hofstraat, Veensewaard, Singel, Schmitzstraat, Wet. v.d. Polstraat, Burg. van Dijkstraat, Dr. Tjalmastraat, Witboomstraat.

16 aug. avonddienst:

23 aug. Morgendienst:

Emmastraat, Hardenbergh, Mauritstraat, Wilhelminastraat, Nieuwstraat, Kievitsven, Hubertus Schreuderhof, Van der Loostraat, Willem de Zwijgerstraat, Fred.Hendrikstraat, Verzetsplein, De Bruijnstraat, Tamerisstraat, Hazelegerstraat, Coletsingel, Van Ballegooijenhof.

23 aug. Avonddienst:

30 aug. Morgendienst:

Maasdijk (Veense gedeelte), Grotestraat, Hofstraat, Veensewaard, Singel, Schmitzstraat, Wet. v.d. Polstraat, Burg.van Dijkstraat, Dr. Tjalmastraat, Witboomstraat.

30 aug. Avonddienst: