Wie gaat er mee naar Israel?

Jeruzalem foto front.jpg09 mrt

Israëlreis - D.V. 1 t/m 8 november 2019 - o.l.v. Nico & Joanne van Vliet

Wie gaat er mee naar Israel?

Van D.V. vrijdag 1 tot en met vrijdag 8 november 2019 organiseert “Goed Idee reizen” een 2e reis naar Israel op initiatief van Joanne en Nico van Vliet, Tuinstraat 16, Veen.

Een aantal reisgenoten die 2 jaar geleden mee op reis zijn geweest hebben aangegeven weer mee te gaan.  Er is nog plaats voor medereizigers.

Heeft u ook een lang gekoesterde wens om het land Israel een keer te bezoeken, twijfel dan niet langer maar ga met ons mee op reis.

Goed Idee reizen biedt een gevarieerd reisprogramma met uitstapjes naar Caesarea, het meer van Tiberias, Kapernaum, Banias, Magdela, Nazareth, Carmel en Zeffat, Gan Haslosha, doopplaats Qasr el Yahud. In Jeruzalem bezoeken we de Olijfberg, Hof van Getsemane, Bethesda, de kerk van Anna, de burcht Antonia, de Heilige Grafkerk, de Graftuin en de Klaagmuur.

We maken de feestelijke Bar Mitsvah mee en bezoeken de tunnels onder de Klaagmuur.

Aan het einde van de reis verblijven we een nacht in Netanya aan de Middellandse zee.

Deze 8-daagse reis op basis van half pension kost € 1.299,-- (toeslag 1-persoonskamer € 395,--).

Wilt u meer weten?  Bel Joanne of Nico van Vliet, tel. 06-15260662, email vanvlietjoanne@gmail.com.  Zij sturen u het reisprogramma en inschrijfformulier snel toe.

U kunt deze ook downloaden vanaf www.hervormdveen.nl  (Klik op de button onderaan dit bericht)

Download hier het reisprogramma

Download hier het aanmeldformulier